avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, unde poate fi gasita arhiva C.A.G.C.H. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, unde poate fi gasita arhiva C.A.G.C.H. Constanta? ...

Buna ziua, unde poate fi gasita arhiva C.A.G.C.H. Constanta?
Puteti intreba aici
[ link extern ]

sau

vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Marți, 21 Noiembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc, am intrebat deja la Arhivele Nationale, nu stiu nici ei.
De la Arhivele Nationale am aflat ca CAGCH a fost preluat de TCInd. TCInd a fost preluat de SCIM C-ta, iar acesta a fost lichidat de LOMAX IPURL. Pe site-ul LOMAX IPURL se spune ca ei elibereaza adeverinte. Nu reusesc sa dau de ei. Apare numele de Lungu Dorina, nu raspunde la telefonul afisat.
Incercati si un email.
Bună ziua tuturor celor încă interesați! Doamna Dorina Lungu nu se mai ocupă de arhiva respectivă de ceva ani...
Arhiva este administrată de o societate din Constanța situată in zona industrială a municipiului! Pentru adeverința necesară la Casa de Pensii vă puteți adresa in scris la adresa de e-mail ...elen.raddu@gmail.com. Succes tuturor!
Ultima modificare: Marți, 13 Mai 2025
Om-de-treabă, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot gasi arhiva??!! AFANFANA AFANFANA In ani 1971-1986 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si ... (vezi toată discuția)
Unde gasesc arhiva societatilor; tagc ind ac ind constanta, pmns ... Nikoleta N Nikoleta N Unde gasesc arhiva societatilor; TAGC ind AC ind Constanta, PMNS srl Constanta, MRI RENEL Filiala CNE Cernavoda si ATON SERVICE SA Cernavoda. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Buna ziua, pentru pensionare tatal meu are nevoie de o adeverinta ... IrinaVscu IrinaVscu Buna ziua, pentru pensionare tatal meu are nevoie de o adeverinta de la \"CCIB - AG Antrepriza instal montaj hidro\". Aveti cumva idee unde ma pot adresa? Am ... (vezi toată discuția)