avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acces în lăcaș de cult
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acces în lăcaș de cult

Bună ziua
Am dorit să intru fizic într-o biserică dar mi s-a oprit intrarea prin forță fizică. Este legal? Constituția României. Art. 29 – Libertatea conştiinţei (2) Libertatea conştiinţei este garantată; ea trebuie să se manifeste în spirit de toleranţă şi de respect reciproc.
Ultima modificare: Joi, 23 Noiembrie 2023
wazz, utilizator
Cel mai recent răspuns: wazz , utilizator 14:02, 23 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este legal?

depinde de situatie.
faptul ca nu ati fost lasat sa intrati, nu are legatura cu art citat.
dvs vreti sa intrati musai intr-o anumita biserica ?
nu va putteti duce la alta ca sa nu mai existe scandal ?
este unica biserica de langa domiciliu, frecventez de ani de zile, oamenii s-au schimbat, eu nu ma schimb si nu pot merge la alta biserica va multumesc pentru intelgere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Religia in scoli j_ j_ Buna ziua.Sunt in clasa a XII-a ,nu cred in dumnezeu si vreau sa fac o cerere ca sa nu mai particip la orele de religie deoarece consider ca este injositor sa ... (vezi toată discuția)
O biserica de cartier deranjeaza zilnic linistea comunitatii klehus klehus In urmca cu aproximativ 1 an de zile in dreptul cladirii in care am domiciliul s-a daramat un parc pentru copii pentru a se construi o biserica fara a intreba ... (vezi toată discuția)
Modificări la constituția româniei articolul 1 ..... articolul ... Nici o persoană Nici o persoană Modificări la Constituția României Articolul 1 ..... Articolul 9 Articolul 10 - Cultele religioase Articolul 11 - Relații internaționale Articolul 12 ... (vezi toată discuția)