avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Am dat prin contract de intretinere apartamentul meu ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Am dat prin contract de intretinere apartamentul meu fiului meu

Am dat prin contract de intretinere apartamentul meu fiului meu si de atunci plateste el taxele la primaria Pitesti. Insa in situatia in care eu sint urmas al prizonierilor de razboi sint scutit de taxe. Pot prin inputernicire de la copil sa platesc eu taxele la primarie? Asa as putea sa fiu scutit de taxe , daca se poate. Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 23 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:57, 24 Noiembrie 2023
Nu, nu sunteți proprietar. Prin imputernicire, ati plati ce el datorează , deci nu rezolvati asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă mama era scutită de taxe și impozite era normal sa plătesc și eu la primărie? Vasile Apostu Vasile Apostu Bună ziua mă numesc Apostu Vasile locuiesc în Loc.Buhaiesti com.Vulturesti jud.Vaslui problema e următoarea am locuit din anul 2004 cu familia mea într-o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. va rog sa ma ajutati cu un raspuns. copilul unui veteran ... Roxana Bran Roxana Bran Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Copilul unui veteran de razboi poate sa primeasca pensie de urmas? Mentionez ca veteranul este decedat, ... (vezi toată discuția)
Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani ... Grecu ion Grecu ion Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani de război,pot beneficia de indemnizație conf.legii nr.130/2020? (vezi toată discuția)