avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Intr-un proces de succesiune dupa defunctul nostru ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Intr-un proces de succesiune dupa defunctul nostru tata aflat ...

Intr-un proces de succesiune dupa defunctul nostru tata aflat acum pe rol, sunt sanse ca instanta de judecata sa dispuna efectuarea unui test ADN de fraternitate pentru mine si fratele meu in cadrul acestui proces?
Fratele meu nu este copilul biologic al tatalui meu, dar mie mi-a fost ascuns acest lucru toata viata.
Eu am mai cerut efectuarea unui test ADN de fraternitate acum 3 ani intr-un proces de tagada paternitate, dar a fost respins caci nu aveam calitatea (sunt frate).
Va multumesc pentru raspuns anticipat.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:55, 27 Noiembrie 2023
As vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva in acest sens. Contra unui onorariu.
Da, am avut avocat la apel, dar nu a facut ce trebuia.
prin apel dvs ati atacat hot , dar conteaza daca ati cerut ce trebuie de la inceput.
Dvs nu in calitate d efrate puteti tagadui patarenitatea, ci in calitate de mostenitor al tatalui.Daca nu ati facut asta, ati atacat apoi degeaba.
sunte de parere sa mergeti la un avocat cu actele primului proces si cu copie dupa cererea depusa acum in procesul de succesiune
cine a inceput procesul de succesiune ?
Ultima modificare: Luni, 27 Noiembrie 2023
gi-jane2, moderator
Fratele a deschis acum procesul de succesiune.
si ati primit citatia, ati formulat intampinare sau inca nu ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care ar fi baza legala ca intr-un proces de succesiune dupa tatal ... gabiilie776 gabiilie776 Care ar fi baza legala ca intr-un proces de succesiune dupa tatal nostru (sora poarta numele tatalui meu de cand s-a nascut) sa solicit testul ADN de ... (vezi toată discuția)
Ce este de facut?paternitate steriel steriel buna ziua, ma adresez dvs in speranta ca ma puteti indruma. sunt casatorita de n ani dar de 3 ani nu mai stau cu sotul. am o relatie de concubinaj cu un alt ... (vezi toată discuția)
Test adn cerut de posibilul tata Ciocar Ciocar Dacă în timpul căsătoriei a existat o relatie extraconjugală din care rezulta un copil,recunoscut de situl amantei si ea fiind căsătorită, cum pot afla ... (vezi toată discuția)