avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua,problema mea este ca mi-au tăiat lumina din ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua,problema mea este ca mi-au tăiat lumina din cauza ...

Buna ziua,problema mea este.ca mi.au tăiat lumina,din cauza neplatii facturilor f mari,acum suma care o am de achitat este una mare,și nu am de unde sa achit acești bani,momentan,problema este ca am 3 copii si vine iarna.va rog sa îmi spuneți dacă mai am sau nu vreo opțiune pt a avea lumina.va multumesc anticipat!!
Cel mai recent răspuns: Danua , utilizator 17:29, 27 Noiembrie 2023
Buna ziua!
Daca nu va achitati datoria nu o sa va dea drumul la curent.Puteti face un angajament de plata esalonat cu compania care va furnizeaza curentul.Sau va puteti imprumuta de undeva suma necesara platii facturii.
O alta optiune ar fi sa cereti un ajutor de la primarie daca aveti o situatie matariala precara.
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incasarea facturilor restante bogdan cristea bogdan cristea Am livrat o comanda de tipizate (facturi si chitante) Facturarea s-a efectuat cu intelegerea ambelor parti, ca plata sa se efectueze la 30 de zile de la data ... (vezi toată discuția)
Tva datorat la stat mitika255 mitika255 Buna ziua am o problema si nu stiu cum sa fac sa fie bine.Dupa cum stiti tva datorat la stat se calculeaza ca diferenta dintre tva incasat si tva platit doar ... (vezi toată discuția)
Restante FLORYANNA FLORYANNA Buna ziua! Apelez la dvs in speranta ca ma puteti ajuta cu un raspuns.Problema mea nu este f. complicata,insa,neavand cunostinte despre acest subiect recunosc ... (vezi toată discuția)