avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cand se face un contract de cesiune, in realitate o ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cand se face un contract de cesiune, in realitate o subrogatie ...

Cand se face un contract de cesiune, in realitate o subrogatie pentru a deveni cesionarul presedinte al creditoror- daca a stiut ca debitorul e insolvabil si in insolventa, iar bunurile ce le are nu acopera creanta , iar acum executa silit garantul ipotecar/ fidejusorul... cand fidejusorul in cazul unei alte subrogatii nu mai are din ce sa si recupereze prejudiciu... vorbim de rea credinta a creditorului sau are alta denumire? Fidejusorul/garantul e aparat in vreun fel de aceste practici?

Alte discuții în legătură

Diferenta intre subrogatie si cesiunea de creanta Borsec Borsec Buna seara! Imi poate explica cineva daca este vreo diferenta intre subrogatie si cesiunea de creanta. Conform NCC la [b]subrogatie cel care plateste in locul ... (vezi toată discuția)
B.o avalizate relunelu relunelu Societatea are un credit la o banca garantat cu 50% depozit cash colateral ,diferenta fond FNGCM , si BO avalizate in nume personal de adm. si sotii. ... (vezi toată discuția)
Fals in acte din partea bancii mihaigiu mihaigiu Daca in un contract de cesiune de creanta de 200.000 euro facut la Notar intre o Banca (Cedent) si un SRL (Cesionar) este declarat din partea Bancii ca este ... (vezi toată discuția)