avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Doresc și eu adresa Arhiva T.C.I.P. Ploiești fost ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Doresc și eu adresa Arhiva T.C.I.P. Ploiești fost I.T.A.U Ploiești. ...

Doresc și eu adresa Arhiva T.C.I.P. Ploiești fost I.T.A.U Ploiești.
Mulțumesc pentru amabilitate.
Cel mai recent răspuns: cati3 , utilizator 18:03, 19 Martie 2025
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua. as dorii și eu adresa Arhiva T.C.I.P. Ploiești fost I.T.A.U Ploiești. si cum as putea sa recuprez diploma de la ei. Va multumesc.

David Dumitru a scris:

Buna ziua Ați mai găsit Arhiva I.T.A.U Ploiesti A-și dori și eu să știu unde se află această Arhivă

Vasile Dinescu a scris:

Doresc și eu adresa Arhiva T.C.I.P. Ploiești fost I.T.A.U Ploiești.
Mulțumesc pentru amabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cine detine arhiva fostului santier romconstruct srl ... Chelariu E Chelariu E Buna ziua, Cine detine arhiva fostului santier ROMCONSTRUCT SRL -Ploiesti si a BACON SA - Bacau? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Cum pot obtine o adeverinta cu sporuri daca angajatorul nu mai exista? LadyZelda LadyZelda Buna ziua! Daca unei persoane nu i s-a operat in Cartea de Munca corespunzator activitati prestate se mai pot recupera respectivele sporuri (conditii grele de ... (vezi toată discuția)
Adeverinţa vechime pentru pensionare tuilleries tuilleries Buna ziua. Revin cu o altă nelămurire. Cum aflu unde este arhiva, sau dacă este,unei societăţi care nu mai există acum. Am lucrat la acea societate şi ... (vezi toată discuția)