avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Îmi apare pe cardul de salariu blocaj de la taxe ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Îmi apare pe cardul de salariu blocaj de la taxe ...

sal o intrebere imi apare pe cardul de salariu blocaj de la taxe si impozite pe o suma de 6200 ron firma la care lucrez a livrat salariu pe card de 3500 ron {lichidare} intrebarea este cat au voie sa opreasca cei de la taxe si ipozite ei cum procedeaza blocheaza toata suma isi iau cat la suta trebuie si apoi ce ramane se intorc inapoi ?

Alte discuții în legătură

Plata vesnica catre anaf vioavram vioavram Buna! La compania pe care o administrez au inceput problemele financiare de vreun an in coace pana am ajuns sa suspend activitatea firmei pt o ... (vezi toată discuția)
Popriri pe contul de salariu ContSters188799 ContSters188799 cred ca am mai scris despre acest subiect. ma iertati daca ma repet. salariul meu este de aprox. 1600 ron. de la serviciu mi se face poprire de 750 ron deci ... (vezi toată discuția)
Proprire cont personal ank55 ank55 Buna Mi s-a facut proprire pe conturile personale din cauza unui impozit neplatit (in jur de 5000 RON), deci am soldul negativ. Ce vreau sa stiu, e daca ... (vezi toată discuția)