avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua. Daca am avut un proces si l-am castigat, ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua. Daca am avut un proces si l-am castigat, iar pentru ...

Buna ziua.
Daca am avut un proces si l-am castigat, iar pentru acea suma de bani am angajat un executor, dar persoana care a pierdut procesul nu detine nicio proprietate sau vreo sursa de venit, cum pot sa imi recuperez banii?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:07, 29 Noiembrie 2023
Nu ii recuperati ca nu aveti de unde. Daca staruiti in executare, poate candva ii recuperati, poate se angajeaza, poate moosteneste...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor judecatoresc neloial, partinitor tibors tibors Pentru recuperarea unui debit, EXECUTORUL tergiveseaza de peste un an aflarea datelor complete ale persoanei care trebuie sa plateasca o suma de bani, conform ... (vezi toată discuția)
Executare silita intarziata a unui imobil gabriela_2014 gabriela_2014 Buna ziua , am angajat un executor sa execute silit un imobil . Timp de 2 ani nu s-a intamplat nimic(doar a trimiso cerere catre Primaria unde se afla ... (vezi toată discuția)
Executare silita ConstantinIM ConstantinIM Buna seara, Acum 2 ani am fost executat silit din propria casa de catre banca si in urma proceselor de judecata am castigat. Urmeaza sa ne recuperam casa ... (vezi toată discuția)