avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1424 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua,in 2021 am fost condamnat la 10 luni cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua,in 2021 am fost condamnat la 10 luni cu amanare,iar ...

Buna ziua,in 2021 am fost condamnat la 10 luni cu amanare,iar de curand am intrat intr un stalp cu masina baut fiind,daca iese peste 0.80 la ce pedeapsa sa ma astept dupa contopire? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:34, 30 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, in primul rand trebuie sa vedeti ce pedeapsa veti primi pentru cea de-a doua infractiune. Cu amanare nu veti mai primi dar puteti sa obtineti o pedeapsa cat mai mica pentru cea de-a doua infractiune, astfel incat dupa contopire sa aveti cat mai putin de executat si eventual cat mai tarziu.
Pedeapsa este de la 1-5 ani ori amenda...as putea obtine doar amenda din a 2 a si sa fac cele 10 luni?

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, in primul rand trebuie sa vedeti ce pedeapsa veti primi pentru cea de-a doua infractiune. Cu amanare nu veti mai primi dar puteti sa obtineti o pedeapsa cat mai mica pentru cea de-a doua infractiune, astfel incat dupa contopire sa aveti cat mai putin de executat si eventual cat mai tarziu.

Buna ziua, depinde de circumstantele reale si personale in cauza, de natura infractiunii savarsite anterior, etc. Putin probabil sa fiti condamnat la plata amenzii dar trebuie sa va aparati corespunzator pentru tintirea acestui scop.
Ideea este ca nu am distrus nimic,decat masina mea,nu au fost implicate alte persoane ori masini,in etilotest mi a iesit 0.47 ! Am intrat in despartitorul de la iesirea de pe autostradă!

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, depinde de circumstantele reale si personale in cauza, de natura infractiunii savarsite anterior, etc. Putin probabil sa fiti condamnat la plata amenzii dar trebuie sa va aparati corespunzator pentru tintirea acestui scop.

Nu asta este tot ce conteaza, se va avea in vedere intregul dvs istoric penal plus circumstantele acestei fapte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema ff complicata - permis de conducere apopa500 apopa500 Buna ziua. Am apelat la acest forum, deoarece am o problema foarte serioasa si in acelasi timp foarte complicata. Voi incerca sa scriu cat mai detaliat. In ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcool la volan adrian8484 adrian8484 Buna ziua,am cateva intrebari....In data de 16.05.2015 am fost oprit in trafic, in fiola am avut 0,62.In data de 10.02.2016 am fost chemat la politie pentru ... (vezi toată discuția)
Am fost oprită in trafic având in etilotest 0,42, iar in sange ... Alinaionela021 Alinaionela021 Am fost oprită in trafic având in etilotest 0,42, iar in sange la prima proba 1,00 iar la a doua 0,76, ce o sa se întâmple ? Rămân cu cazier ? (vezi toată discuția)