avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, daca am termenul nasterii in 20 Martie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, daca am termenul nasterii in 20 Martie 2024, iar indemnizatia ...

Buna ziua, daca am termenul nasterii in 20 Martie 2024, iar indemnizatia primului copil se va suprapune timp de 3 luni cu indemnizatia celui de-al doilea, cand ar trebui sa depun actele pentru a primii acea suma care se primeste datorita faptului ca se suprapun indemnizatiile? Dar dosarul de indemnizatie pentru copilul 2, acesta cand trebuie depus? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:13, 29 Noiembrie 2023
Imediat dupa nasterea celui de-al doilea copil pentru indemnizatia care se acorda la suprapunere .

Dosarul se poate depune tot atunci .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere -al doilea copil ioanagts ioanagts Buna ziua, am un copil nascut la 04.02.2011 pt care primesc indemnizatie de crestere pt 2 ani, pana la 04.02.2013. pe 08.12.2012 urmeaza sa nasc cel de-al ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil sandumarian24 sandumarian24 Buna ziua, am si eu o intrebare. In cazul in care mi s-a nascut al doilea copil inainte de implinirea varstei de 2 ani al primului, primesc indemnizatie pentru ... (vezi toată discuția)
Nastere al doilea copil in timpul cic pentru primul copil habar habar Buna ziua Am urmatoarea situatie. In momentul de fata eu ma aflu in concediu ingrijire copil si primesc indemnizatie. Sotia nu lucrase suficient ca sa ... (vezi toată discuția)