avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca sunt dat afara disciplinar, mai pot beneficia de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca sunt dat afara disciplinar, mai pot beneficia de somaj? ...

Daca sunt dat afara disciplinar, mai pot beneficia de somaj?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:57, 29 Noiembrie 2023
Desfacerea disciplinara a c.i.m. nu va da posibilitatea sa beneficiati de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare la locul de munca inginerie inginerie Buna ziua, anul trecut m-am angajat din somaj la o firma ca inginer(mergeam cu muncitorii pe teren la lucru). Anul acesta seful a hotarat sa ma testeze scris ... (vezi toată discuția)
Dreptul la somaj Florenta30 Florenta30 Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca in conditiile in care mi-am dat demisia de la locul de munca ( fortat de imprejurari-mi s-a sugerat) in care activam de ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca pe cale amiabila, somaj dorycayo dorycayo mai pot beneficia de somaj daca am incetat contractul pe cale amiabila prin intelegerea ambelor parti. (vezi toată discuția)