avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Avem nevoie de cod UIT?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Avem nevoie de cod UIT?

o societate transporta produse cu risc fiscal ridicat de la un punct de lucru provizoriu santier in la un alt punct de lucru situat la 30 km . este vorba de dezafectare santier conform contract. Pe santier nu avem cantar. Avem nevoie de cod UIT? Ce documente legale trebuie sa insoteasca transportul.Multumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 29 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: kipper , utilizator 10:23, 30 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
produsele ale cui sunt ? ale transportatorului ?
Grama Cornel - Consultant fiscal a scris:

produsele ale cui sunt ? ale transportatorului ?

Da produsele sunt ale transportatorului
Ultima modificare: Miercuri, 29 Noiembrie 2023
kipper, utilizator
Daca sunt bunuri cu risc fiscal ridicat aveti nevoie de cod UIT pe avizul de insotire al marfii pe durata transportului .
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înscrierea pentru obținerea codului uit? penavycom penavycom O societate are ca obiect de activitate \"Comert cu amanuntul al altor bunuri noi in magazine specializate\" cod CAEN 4778. Societatea comercializeaza ... (vezi toată discuția)
Facturi pentru doua spatii comerciale gent gent Doresc sa deschid un nou punct de lucru(magazin).Problema mea este ca mai am inca unul si nu stiu cum voi proceda cu actele.Imi trebuie registre,nir,e.t.c. ... (vezi toată discuția)
Transfer marfa intre doua puncte de lucru casablanca-evenimente casablanca-evenimente Cu ce documente pot sa transfer marfa de la un punct de lucru la altul,zilnic. (vezi toată discuția)