avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... expertiza imobil
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

expertiza imobil

Buna ziua! Daca se poate as dori sa aflu valoarea unei garsoniere care se va stabili in urma unei expertize judiciare.
Garsoniera este situata pe Calea Vitan 211, stradal , la etajul 7 din 10, nu are imbunatatiri (usa metalica , termopan, parchet etc). Peretii sunt intr-o stare critica in urma unei inundatii produse de vecinul de deasupra. Blocul s-a dat in folosinta in 1978-1979. Ca puct de reper langa acest bloc este strada Crivatului, blocul fiind situat la intersectia Calea Vitan - Str Crivatului. Doresc deschiderea cat mai rapida a procesului de iesire in indiviziune si nu stiu cum se procedeaza cu expertiza..
Cam ce valoare ar avea aceasta garsoniera? Mentionez faptul ca este confort 1 semidecomandat ( bucataria se afla in stanga, in camera de locuit)
Cel mai recent răspuns: vali_085 , utilizator 12:12, 1 Februarie 2010
Veti afla valoarea de piata a garsonierei dupa intocmirea raportului de expertiza de catre expertul desemnat. Acesta este unul dintre obiectivele expertizei!
Inainte de finalizarea expertizei puteti doar sa faceti presupuneri in raport de preturile din zona, de gradul de confort, de vecinatati s.a.m.d.
Va multumesc dar ma interesa o suma cu aproximatie deoarce vreau sa stiu daca sunt pregatit sa deschid procesul de iesire in indiviziune. Daca instanta ma obliga sa platesc sulte care acumuleaza o valoare mult prea mare prefer sa mai astept . Totodata vreau sa profit de criza asta care a adus imobilele la adevarata lor valoare.
Deci va rog sa imi oferiti niste sume daca se poate.
Din pacate, eu personal, nu pot. Locuiesc in Mangalia si nu cunosc piata imobiliara din capitala.
Va puteti ajuta singur studiind ziarele cu anunturi imobiliare pentru zona indicata de dvs.
Prin comparatie puteti stabili limitele minime si maxime in cadrul carora se incadreaza garsoniera despre care faceti vorbire.
vali_085 a scris:
Daca se poate as dori sa aflu valoarea unei garsoniere care se va stabili in urma unei expertize judiciare.
Cam ce valoare ar avea aceasta garsoniera? Mentionez faptul ca este confort 1 semidecomandat

Buna ziua,
Comandati unui evaluator profesionist un Raport de evaluare.
Acest site este unul de informare generala si de opinii si nu de servicii comerciale prestate cu titlu gratuit.
Cu stima,
Eu am cerut o informatie si nu vad cum poate presta cineva servicii de evaluare pe acest site. Si dumneavoastra sunteti inscris pentru a oferi informatii " cu titlu gratuit".
Am mentionat in alt topic ca o consultatie care a durat 10 minute m-a costat 350 lei. Informatiile oferite de acel domn avocat le cunosteam deja.
In Romania trebuie sa profiti de tot ce se ofera gratuit pentru ca avem taxe notariale si judiciare de UE . Un exemplu: Garsoniera la care faceam referire se vinde in ziar si pe internet cu 35000 euro cu imbunatatiri. Domnul notar a estimat aceasta garsoniera la 48300 euro. Am mers si la alt notar....aceeasi estimare.
Daca ii ofer vanzatorului 35000euro de ce sa platesc 48300euro?

Alte discuții în legătură

Evaluare expert judiciar vali_085 vali_085 Buna ziua! Doresc sa stiu cum se evalueaza o garsoniera situata pe calea Vitan la etajul 7 in bloc de garsoniere avand in vedere ca detin 1/2 + 1/4 din restul ... (vezi toată discuția)
Salutare.are cineva idee sau cunoaste din proprie experienta ... cochintu cochintu salutare.are cineva idee sau cunoaste din proprie experienta ma refer la persoanele care au legatura experti, avocati etc daca exista o diferenta de pret intre ... (vezi toată discuția)