avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Unde se găsește arhiva CAP Sambateni jud Arad?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Unde se găsește arhiva CAP Sambateni jud Arad?

Unde se găsește arhiva CAP Sambateni jud Arad?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:51, 1 Decembrie 2023
Arhivele fostelor CAP-uri au fost preluate de catre primariile locale .
Am depus deja o cerere la Primaria unde este arhiva .Raspunsul a fost nu se regaseste in arhiva .
Unde se mai poate solicita? Am fost angajatla CAP cu repartitie dupa terminarea liceului.Multumesc.
Intrebati si aici
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reconstituire vechime in munca - cap nyusziful nyusziful Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea intrebare: o persoana a lucrat in perioada 1980-1990 la un CAP - ca si cioban. Mentionez ca aceasta are Carnet de ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca nestampilat de unitatea emitenta - demonstrare vechime elf14 elf14 Buna ziua! O cunostinta se confrunta cu o problema. La depunerea dosarului de pensionare, a descoperit ca are carnetul de munca nestampilat si nesemnat de ... (vezi toată discuția)
Adeverinta grupa ii de munca amarox amarox Am facut stagiatura in perioada 1986 -1989 la TC Ind Pitesti, va rog sa-mi spuneti de unde pot obtine o adeverinta de incadrare in grupa II de munca pentru ... (vezi toată discuția)