avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am primit o somatie de plata din partea Viva Credit,in ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am primit o somatie de plata din partea Viva Credit,in care sunt ...

Am primit o somatie de plata din partea Viva Credit,in care sunt instiintat ca au procedat la declararea scadentei anticipate a creditului si,evident,amenintarea cu inceperea executarii silite.Mentionez,”creditul este din anul 2015 si de atunci nu am primit niciun semn din partea lor.Exista posibilitatea sa nu fi intervenit prescriptia,dupa 8 ani?,Vorbind cu ei la telefon,mi-au spus ca prescriptia e valabila doar in ce priveste executarea silita si ca trebuie sa platesc creditul cu tot cu dobanzile acumulate,care,practic au dublat suma.Ce sa fac? Multumesc ptr eventualele indrumari.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:31, 30 Noiembrie 2023
Prescripția poate fi invocata doar in cazul în care ar incepe xexecutarea silita dvs urmând sa formulați contestație la executare.Pana atunci sunt simple amenințări,nu va apucați sa plătiți nimic pt ca distrugeți orice apărare ulterioara.Daca e vorba de o suma mai mareergetii la avocat atunci când va fi cazul..
Ultima modificare: Joi, 30 Noiembrie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Creditul e din 2015, dar pe cati ani ati luat si de cat timp nu ati mai plătit?
Creditul,daca bine tin minte,a fost ptr o luna.
Despre ce suma este vb?
Dacă era pt o luna, nu se pune problema de scadenta anticipata după 8 ani.
800 ron a fost suma.Acum,cu dobanda aferenta,am de plata 1700 ron

Alte discuții în legătură

Neplata credite nebancare luate online cluminita401 cluminita401 Buna ziua,numele meu este Predut Luminita,acum 1 an am luat primele credite online,pana atunci nu auzisem de ele,dobanzile sunt f mari,am inceput sa iau un ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperare gigel1980 gigel1980 Buna ziua,numele meu nu este asa important,am o intrebare si am vazut ca sunteti in masura legii sa raspundeti la ea! Tatal meu a facut un credit bancar de ... (vezi toată discuția)
Scrisori de la firma poloneza de recuperari creante daniel58 daniel58 am luat un imprumut de la o banca, acum 8 ani, nu l am putut achita integral, au mai ramas 800 euro, banca a vandut creantele unei firme poloneze, de la care ... (vezi toată discuția)