avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conventie civila
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conventie civila

daca un srl poate angaja un om cu maxim 3 ore zilnic cu conventie civila de prestari servicii?
Cel mai recent răspuns: mjion , utilizator 10:03, 5 Martie 2010
deci pot face CIM cu 1 ora /zi?:O
vircaconstantin a scris:

deci pot face CIM cu 1 ora /zi?:O

da! inclusiv pe perioada determinata!
buna ziua !
daca este asa, atunci angajatul cu CIM, daca lucreaza 2ore pe luna, angajatorul plateste taxele si impozitele la stat ? angajatului i se considera vechime in munca, asigurare sanatate gratuita ? ce cuantum are impozitul ? 10% sau 16% ?
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventii civile buiavasi buiavasi Buna ziua1 As dori sa stiu daca conventiile civile se inregistreaza la itm si in ce termen, daca mai exista aceasta obligativitate. multumesc! (vezi toată discuția)
Conventii civile de prestari servicii vs. contracte individuale de munca klewos klewos Care mai este regimul juridic al conventiilor civile de prestari servicii? Exista o urma de reglementare in Legea 130/1999 privind unele masuri de protectie ... (vezi toată discuția)
Conventia civila suciu_diana suciu_diana Buna ziua, stiu ca notiunea de conventie civila s-a abrogat din codul Muncii in 2006. Din cate am inteles totusi se poate lucra, in continuare (legal) in ... (vezi toată discuția)