Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara. Cum pot radia sulta din cartea funciara? Pe scurt ...

Buna seara. Cum pot radia sulta din cartea funciara? Pe scurt in 2016 prin hotarare definitiva mi s-a atribuit o garsoniera cu plata in 6 luni de la ramanerea definitiva a 2 sulte , una catre sora mea ( aprox 5000euro) cealalta catre tatal meu.( 3000 euro ) Ambii au spus ca nu e cazul de asa ceva dar nu au dat nicio declaratie la notar in acest sens . Tatal meu a murit acum 2 ani, nu am facut inca succesiunea . Sora mea locuieste in alta tara si e complicat . As putea deschide vreo actiune in instanta sa se constate ca s-a prescris dreptul de a cere sulta si sa se radieze din cartea funciara? Sau cum as putea proceda altfel? Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:17, 1 Decembrie 2023
Da, puteti proceda asa.
Sau poate da sora declaratie la consulat ca nu vrea sulta.
Ultima modificare: Vineri, 1 Decembrie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere sulta din cartea funciară tinu78 tinu78 In februarie 2010 in urma unui hotărâri judecătorești sa stabilit plata sultei pentru 5 persoane dintre care si bunica mea care in 2012 a decedat, 2 ... (vezi toată discuția)
Executare silita - sulta mgb1ro mgb1ro Buna ziua, In urma unei sentinte civile definitive am apelat la un executor judecatoresc cu care am incheiat un contract de executare silita. Este vorba ... (vezi toată discuția)