Diana Persa 
	    	Avocat

Diana Persa 
	    	Avocat	    

mgb1ro 
	    	Utilizator

mgb1ro 
	    	Utilizator	    

mgb1ro 
	    	Utilizator

mgb1ro 
	    	Utilizator	    

1. cumparatorul cu credit bancar va achita sulta direct in contul executorului judecatoresc, pentru a stinge intai datoriile care greveaza proprietatea.
2. diferenta de pret o va vira in contul vanzatoarei;
3. radierea sarcinilor se face pe baza adresei de radiere a BEJ confirmand efectuarea platii sultei, si se va opera cel mai probabil prin intermediul notarului bancii, simultan cu inscrierea dreptului de proprietate al cumparatorului si al dreptului de ipoteca al bancii.
Nu este problema dvs. sa va bateti capul cu aceste lucruri, e de competenta executorului si a juristilor si notarului bancii care acorda creditul ipotecar pentru achizitia imobilului grevat de sulta.
~ final discuție ~
 ana301	                   

buna ziua.puteti sa ma ajutati va rog?in urma unui proces de succesiune a fost inscrisa in cf o sulta si doua somatii pt executare silita . banii au fost ... (vezi toată discuția)
	                    ana301	                   

buna ziua.puteti sa ma ajutati va rog?in urma unui proces de succesiune a fost inscrisa in cf o sulta si doua somatii pt executare silita . banii au fost ... (vezi toată discuția)

bogdanA2012	                   

Buna ziua, 
O nelămurire am in cazul unui partaj care s-a facut amiabil si se va termina printr-o tranzactie in fata instantei de judecata. Părtile au ... (vezi toată discuția)
	                    bogdanA2012	                   

Buna ziua, 
O nelămurire am in cazul unui partaj care s-a facut amiabil si se va termina printr-o tranzactie in fata instantei de judecata. Părtile au ... (vezi toată discuția)

ion panaite	                   

Buna ziua tuturor !
As dori si eu un ajutor va rog.
Am divortat in anul 2000 iar divortul s-a facut in lipsa pentru ca fosta sotie a plecat pur si ... (vezi toată discuția)
	                    ion panaite	                   

Buna ziua tuturor !
As dori si eu un ajutor va rog.
Am divortat in anul 2000 iar divortul s-a facut in lipsa pentru ca fosta sotie a plecat pur si ... (vezi toată discuția)