avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara.Îmi cer scuze de deranj.Am o nelămurire ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara.Îmi cer scuze de deranj.Am o nelămurire referitoare ...

Bună seara.Îmi cer scuze de deranj.Am o nelămurire referitoare la prevederile OUG nr.90/2023. Conform acestei ordonanțe care își produce efectele până la 31.12.2023, e interzisa încheierea de angajamente legale începând cu 27.10.2023 a lucrărilor de reparații curente. Dar dacă apare o avarie la rețeaua de apă aflată pe domeniul,public dar nepredată de către UAT-ul respectiv operatorului de apă și canal zonal, din diverse motive,, va trebui publicat pe SEAP anunțul privind achiziția serviciului de reparații și abia apoi încheiat un contract în acest sens??? păi dacă vor fi și contestații înainte de încheierea respectivului contract, ,s-ar putea să dureze foarte mult până se va remedia avaria.Cine va plăti consumul de apă scurs pe domeniul public în tot acest timp precum și pagubele care pot să apară din cauza neremedierii cât mai rapide a avariei?,Vă mulțumesc cu anticipație pentru răspuns.

Alte discuții în legătură

Intreruperea furnizarii de apa potabila BrigitaSzabo BrigitaSzabo Buna ziua, Intrebarea ar fi urmatoarea: este legala intreruperea furnizarii de apa potabila de catre prestator timp de 14 ore(8:00-22:00) pentru motive ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am o inundație in baie de la o coloana de scurgere ... Madalinmic Madalinmic Buna seara! Am o inundație in baie de la o coloana de scurgere comuna, iar infiltratia apare de undeva dintre plafoane. Iar asociatia mi-a propus sa imi iau ... (vezi toată discuția)
Contor de bransament inundat si fara verificare metrologica zolyxx zolyxx Caminul in care se afla contorul de bransament al blocului este inundat, apometrul - contorul este sub apa cam 30-40 de cm respectiv nu are verificare ... (vezi toată discuția)