avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, un adult cu handicap gr.1 cu însoțitor ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, un adult cu handicap gr.1 cu însoțitor instituționalizat, ...

Bună ziua, un adult cu handicap gr.1 cu însoțitor instituționalizat, are invoire pentru 4 luni în care aparținători trebuie sa rezolve problemele grave de sănătate plus recuperare medicala. În aceasta perioada este corect ca beneficiarul sa fie exclus de drepturi si anume: indemnizatie de handicap și însoțitor, bilete de transport gratuite, card de energie și de alimente, etc. Menționez ca serviciile medicale necesare nu se pot asigura în centru și nici nu sunt interesați.

Alte discuții în legătură

Asistent personal vasiletudurean vasiletudurean Buna ziua.Am depus la primaria c-lung mold. un certificat de handicap grav ptr.mama mea,am solicitat angajarea unui insotitor si mi s-a spus ca indemnizatia ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi au persoanele cu handicap gradul ii? mariana70 mariana70 Doresc sa aflu ce drepturi au persoanele cu handicap gradul II in afara de indemnizatia de 234 lei si cele 6 bilete gratuite de transport! Va multumesc! (vezi toată discuția)
Acordare bilete de tratament persoane cu dizabilitati alexandrina46 alexandrina46 Buna ziua. Am ales astazi, sa ma adresez dvs.in speranta ca ma veti putea ajuta sa rezolv urmatoarea speta. Sunt pensionara cu ... (vezi toată discuția)