Consider ca imaginea unui patron de discoteca este pozitiva la nivelul tineretului si al persoanelor care obtin bani frumosi " prin diverse metode " . La nivelul oamenilor cu educatie si eticheta imaginea este complet diferita . Aveti cunostinta de vreun asociat care a administrat o discoteca in Romania si care acum este prefect ? Exista si astfel de personaje si imaginea lui este catalogata de locuitorii judetului ca fiind jalnica . Traim in Romania ...........................
Eu cred ca imaginea trebuie s-o ai, nu sa ti-o creezi artificial.
Carisma cu care te nasti iti este de folos si in puscarie, dar si daca candidezi la presedintie.
Este greu sa-ti pastrezi o imagine care nu-i a ta, te costa mult, nu numai bani, ci si timp, stress, alterarea unor relatii cu apropiatii, crearea altora noi, poate discutabile.
Cand vrei sa-ti creeazi cu anasana o imagine care nu-i a ta poti ajunge usor la starea de stress. Pastrarea ei devine un calvar.
Dupa parerea mea singura imagine pe care ti-o poti pastra si care iti aduce si succesul pe care ti-l doresti este educarea, ca sa zic asa, a propriilor insusiri.
Ceilalti vor simti fluxul pozitiv, se vor simti bine in preajma ta.
Facatura de imagine va emana intotdeauna "miros urat".