avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1578 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Imaginea este un ingredient al succesului fara de care ...
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Imaginea este un ingredient al succesului fara de care acesta este imposibil de realizat?

Cat de mare este impactul imaginii asupra succesului nostru si in ce fel imaginea poate fi gestionata?
Cel mai recent răspuns: ContSters125171 , utilizator 13:40, 10 Martie 2010
Consider ca imaginea unui patron de discoteca este pozitiva la nivelul tineretului si al persoanelor care obtin bani frumosi " prin diverse metode " . La nivelul oamenilor cu educatie si eticheta imaginea este complet diferita . Aveti cunostinta de vreun asociat care a administrat o discoteca in Romania si care acum este prefect ? Exista si astfel de personaje si imaginea lui este catalogata de locuitorii judetului ca fiind jalnica . Traim in Romania ...........................
Eu cred ca imaginea trebuie s-o ai, nu sa ti-o creezi artificial.
Carisma cu care te nasti iti este de folos si in puscarie, dar si daca candidezi la presedintie.
Este greu sa-ti pastrezi o imagine care nu-i a ta, te costa mult, nu numai bani, ci si timp, stress, alterarea unor relatii cu apropiatii, crearea altora noi, poate discutabile.
Cand vrei sa-ti creeazi cu anasana o imagine care nu-i a ta poti ajunge usor la starea de stress. Pastrarea ei devine un calvar.
Dupa parerea mea singura imagine pe care ti-o poti pastra si care iti aduce si succesul pe care ti-l doresti este educarea, ca sa zic asa, a propriilor insusiri.
Ceilalti vor simti fluxul pozitiv, se vor simti bine in preajma ta.
Facatura de imagine va emana intotdeauna "miros urat".
O marturie despre imaginea Romaniei privita din afara si din interior - [ link extern ]

O marturie despre imaginea Romaniei privita din interior si din afara - [ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 10 Martie 2010
ContSters125171, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnat nevinovat pentru infracțiunea de omor din culpă (accident ... Zaf26 Zaf26 Condamnat nevinovat pentru infracțiunea de omor din culpă (accident rutier) Fapta este din anul 2013, la fond condamnat la 2 ani cu executare iar apelul a ... (vezi toată discuția)
Pot recupera permisul? Cris284 Cris284 Buna ziua! In mai 2017 am fost implicat intr-un aciident rutier soldat cu un deces, mai exact o persoana in varsta a traversat neregulamentar iar eu cu masina ... (vezi toată discuția)
Sunt indreptatit sa deschid actiune judecatoreasca pentru calomnie? RAMSES1313 RAMSES1313 Buna ziua. As vreau sa supun atentiei si totodata sa cer un sfat despre urmatoarea speta. In luna Iulie 2014 ocupam postul de Director Achizitii-Logistica la ... (vezi toată discuția)