avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte necesare pentru amplasament .
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte necesare pentru amplasament .

Pentru un containar metalic( Santier) pe un teren proprietate. Un fel de adapost,la munte,pasiune.Daca e necesar ceve acte si ce anume si de unde se pot procura? multumescJan omvesel Ploiesti.
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 22:51, 3 Februarie 2010
de la priamarie, daca-i necesar
La primarie asa e! dar Eu doresc sa stiu daca e nevoie ori nu??Multumesc de incredere.
Asta e dorinta mea sa stiu daca e necesar ceva acte ,si daca da care anume? multumesc.Jan .Ploiesti.
Mergeti la primarie, la serviciul urbanism, si intrebati! In mod normal, chiar pentru constructiile gen "chiosc"/toneta, se solicita autorizatie de constructie:
legea 50/1991 - art. 3. - Autorizatia de construire se elibereaza pentru:
.............................................................................................................................

h) lucrari de constructii cu caracter provizoriu: chioscuri, tonete, cabine, spatii de expunere situate pe caile si spatiile publice, corpuri si panouri de afisaj, firme si reclame, precum si anexele gospodaresti ale exploatatiilor agricole situate in extravilan;
Eu sunt un omvesel si zambesc des si doresc sa am lumea alaturi de mine,Furnizorul de containare metalice,mia spus in scris ca nu are nevoie de acte pentru amplasare. Ce sa cred eu? de aceia am apelat la Dv. pentru a ma lumina. multumesc.

Alte discuții în legătură

Autorizare constructie chiosc pe proprietate privata georgianadumitrascu georgianadumitrascu Pentru a-mi construi un chiosc pe proprietatea mea, e nevoie de autorizatie de constructie? (vezi toată discuția)
Instalare container pentru locuit nelush2103 nelush2103 As avea o intrebare. Ce avize am nevoie pentru instalarea unui container pentru locuit pe un teren proprietate particulara, undeva la tara intr-o comuna. Ma ... (vezi toată discuția)
Buna seara Marya STANCU Marya STANCU am si eu citeva intrebari referitor la constructia unui magazin pe structura de lemn.Vreau sa construiesc si eu un magazin din lemn ,pe structura de lemn,in ... (vezi toată discuția)