avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte necesare pentru amplasament .
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte necesare pentru amplasament .

Pentru un containar metalic( Santier) pe un teren proprietate. Un fel de adapost,la munte,pasiune.Daca e necesar ceve acte si ce anume si de unde se pot procura? multumescJan omvesel Ploiesti.
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 22:51, 3 Februarie 2010
Buna ziua,
Domnule @omvesel, fi totodata si "ompractic".
Pune-i containerului 4 roti mici (sau ceva asemanator): astfel el nu mai este constructie, este un vehicul (nu circula pe drum public - nu trebuie inmatriculat).
Parcheaza-l unde vrei pe terenul dumitale.
Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare constructie chiosc pe proprietate privata georgianadumitrascu georgianadumitrascu Pentru a-mi construi un chiosc pe proprietatea mea, e nevoie de autorizatie de constructie? (vezi toată discuția)
Instalare container pentru locuit nelush2103 nelush2103 As avea o intrebare. Ce avize am nevoie pentru instalarea unui container pentru locuit pe un teren proprietate particulara, undeva la tara intr-o comuna. Ma ... (vezi toată discuția)
Buna seara Marya STANCU Marya STANCU am si eu citeva intrebari referitor la constructia unui magazin pe structura de lemn.Vreau sa construiesc si eu un magazin din lemn ,pe structura de lemn,in ... (vezi toată discuția)