avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Intr-o parcare subterana pe locul de parcare unul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Intr-o parcare subterana pe locul de parcare unul dintre vecini ...

Intr-o parcare subterana pe locul de parcare unul dintre vecini si-a pus un dulap de lemn. La recunoasterea ISU ne-a fost atrasa atentia ca doar dulap metalic au voie sa puna. I s-a atras atentia proprietarului in legatura cu cele spuse de pompieri dar el nu vrea sa il ia pina nu i se spune reglementarea legala care ii interzice ac lucru. Care ar fi posibilitatea legala ca presedintele sa il faca sa respecte cele spuse de ISU pe acest proprietar ?
Ultima modificare: Joi, 7 Decembrie 2023
cirnu72, utilizator
Cel mai recent răspuns: grxbox , utilizator 16:52, 22 Ianuarie 2024
Eu zic sa nu va mai complicati cu el, la urmatoarea verificare scriu amenda pe asociatie si apoi i-o puteti imputa.

Nu plateste benevol, actiune in instanta, castigati si plateste si mai mult ( onorariu avocat-eu as angaja si avocat pentru actiunea in instanta, eventuale penalizari pentru neplata la timp a amenzii...).
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

Ionut.ion a scris:

Eu zic sa nu va mai complicati cu el, la urmatoarea verificare scriu amenda pe asociatie si apoi i-o puteti imputa.

Nu plateste benevol, actiune in instanta, castigati si plateste si mai mult ( onorariu avocat-eu as angaja si avocat pentru actiunea in instanta, eventuale penalizari pentru neplata la timp a amenzii...).

Ba mai bine îi aduci scris la cunoștință, îi pui în vedere să ia dulapul de acolo în x zile și dacă nu-l ia, chemi pompierii, le arăți că a fost înștiințat în scris și nu s-a conformat și știu pompierii ce să facă atunci!
De ce să ia asociația amendă?
recomandam www.parkingbox.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună, am si eu o problemă cu o vecină pe casa scării este ... marcadrian marcadrian Bună, am si eu o problemă cu o vecină pe casa scării este un spațiu ce a fost destinat pentru uscarea rufelor această vecină a inchis cu grati abuziv ... (vezi toată discuția)
Au venit cei de la isu ca trebuie să mutăm ușa de intrare Msorcadf Msorcadf Dacă parcarea este aproape de intrare .. cică au venit cei de la isu c ca trebuie să mutăm ușa de intrare ca dacă explodează mașina !! Bloc din 2009 ... (vezi toată discuția)
Depozitare roti vara/iarna in parcarea subterana MihaiF99 MihaiF99 Buna ziua, Exista vreo lege care interzice depozitarea rotilor de vara/iarna ale autoturismului, pe spatiul locului de parcare proprietate personala, in ... (vezi toată discuția)