avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara, vreau sa expun următoarea situație: am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara, vreau sa expun următoarea situație: am primit ...

Bună seara, vreau sa expun următoarea situație: am primit acasă un plic de la autoritățile Austriece responsabile cu vinetele. La data de 22 04 2023 ( acum 8 luni ) ei pretind ca am tranzitat Austria cu vignieta necorespunzătoare categoriei de vehicul pe care o conduceam ( conduceam un turism sub 3,5 t) drept urmare am de plată 300 €. De atunci tranzitează Austria cu același turism fără probleme. Menționez ca aveam vigneta achită ( cu sticker pe parbriz sau la automatele din păcate-fără sticker). În documentul primit se menționează ca nu am dreptul la nici un fel de contestatie. Eu nu mai dețin nici un bon sau cotor de la acea dată. Întrebarea mea este dacă eu nu plătesc ma pot executa silit pe conturile de România? Exista vreo metoda sa le cer dovezi sau poze ? Menționez ca sunt mulți în situația mea ! Mulțumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Amenda in austria lilianaNan lilianaNan Buna ziua, Am traversat in luna iulie 2017 Austria si am cumparat vigneta, am lipit-o pe parbriz si dupa o luna am primit acasa o amenda in valoare de 120 de ... (vezi toată discuția)
Am fost amendat desi am rovinieta. ce pot sa fac? capris capris am primit un proces verbal de anul trecut luna 10 in care sunt anuntat ca am circulat fara rovinieta proba cu foto. ideea e ca aveam rov. pe tot anul dar din ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am primit astăzi o scrisoare în poștă cum că ... Cristina992 Cristina992 Bună ziua! Am primit astăzi o scrisoare în poștă cum că am săvârșit o încălcare a normelor de circulație în Austria în data de 30.11.2023. Nu am ... (vezi toată discuția)