avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Forma juridica cea mai favorabila?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Forma juridica cea mai favorabila?

As vrea sa aleg o forma juridica cea mai favorabila din punctul de vedere a impozitului , pentru o activitate individuala de vanzare bijuterii de margele , lucruri artizanale de mana, cusaturi si altele. Care ar fi aceasta forma juridica ?
Ultima modificare: Duminică, 10 Decembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:55, 10 Decembrie 2023
Întreprinderea individuala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calificare pentru deschidere pfa anita10 anita10 Buna ziua, pentru infiintarea unui pfa avand ob. de activitate confectionarea de diverse articole unicat hand-made crosetate, tricotate (vestimentare si ... (vezi toată discuția)
Firma sau indemnizatia de crestere a copilului? andrea_palko andrea_palko Buna ziua, Doresc sa ma autorizez pentru activitatea de confectionare imitatii bijuterii (realizez bijuterii din ceramica) si nu stiu care ar fi cea mai buna ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma mihai69 mihai69 Buna ziua, as dori sa-mi deschid un mic mag numai cu vracuri(doar e criza)masline,cafea,condimente,faina,malai,zahar....numai ca nu stiu ce forma de ... (vezi toată discuția)