avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1588 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Buna ziua! Subiectul este taxa pentru servicii de ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Buna ziua! Subiectul este taxa pentru servicii de reclama si ...

Buna ziua!
Subiectul este taxa pentru servicii de reclama si publicitate - art. 477 Cod Fiscal. In practica, la care anume dintre serviciile de reclama si publicitate aplicati taxa pentru servicii de reclama si publicitate? Doar la expunerile efectuate prin structuri de afisaj? La toate serviciile de reclama si publicitate (evident, mai putin cele exceptate)?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Taxa pentru reclama si publicitate View View In baza art. 271 din Legea nr. 571 din 22 decembrie 2003 societatiile au obligatia de a depune declaratie fiscala pentru taxa de afisaj. Intrebarea mea este o ... (vezi toată discuția)
taxa pentru afiºaj în scop de reclamã ºi publicitate-incalcarea dreptului de proprietate razvan79vl razvan79vl Buna ziua! M-am hotarat sa gasesc o modalitate de a desfiinta aceasta taxa abuziva creeata de monstrul numit CODUL FISCAL si am nevoie de ajutorul tuturor! ... (vezi toată discuția)
Cadouri oferite clientilor cu materiale publicitare andabej andabej Concret, asa cum probabil fac toti, de sarbatori se ofera clientilor cate un pix, agenda, ceas etc. care contine logo-ul si sigla firmei care le ofera. ... (vezi toată discuția)