Divort cu partaj
O rugăminte mare am.
Am construit o casa împreună cu soțul,pe terenul mamei soțului,cu permisiunea dumneai.
Soțul are copil de care am avut iubire și afecțiune făcându-l mare,are 26 de ani și se droghează,tatăl ne luând nicio măsură.
Sunt data afara mai tot timpul de amândoi din casa.
Poate acest copil sa ma evacueze împreună cu soțul din casa după 23 de ani de căsnicie?
Precizez ca soțul nu a vrut sa facă acte niciodată pe casa.
Va mulțumesc
Daca aceasta casa este fara Autorizatie de construire ce ati putea face acum este sa obtineti o autorizatie de construire pentru intrare in legalitate. Dar fiind casatorita va trebui emisa pe numele amândorura, si bineinteles trebuie sa vrea si sotul, si bineinteles soacra sa va doneze terenul respectiv. Apoi inchidere autorizatie si inscriere la cartea funciara. Dupa asta veti fi proprietar pe o jumatate de casa.
lilivasiliu
Utilizator 4din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
Cu cat plecati mai repede din acea casa, cu atat este mai sanatos ptr.d-voastra. Presupun ca inca aveti putere sa o luati de la capat in alta parte. (obligatoriu trebuie sa aveti putere). Ptr ce ati construit acolo nu cred ca se merita sa mai cheltuiti nici financiar , nici emotional, s-ar putea sa nu castigati pe cat pierdeti. Un proces inseamna multi bani si multa frustrare care s-ar putea sa va afecteze mult. Plecati repede de acolo....
geta2005
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu merita sa va sacrificați sănătatea, eu am.plecat doar cu hainele dupa 20 de de ani după ce băiatul lui m-a dat afara iar ulterior tatăl lui a decedat .
Ce drepturi am?
vasile s
?
Buna ziua!Am 61 de ani .M-am casatorit in anul 1974 si am convietuit cu fosta sotie pana in anul 2000(28 de ani).In anul 2000 am plecat de acasa din ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am?
vasile s
Buna ziua!Am 61 de ani .M-am casatorit in anul 1974 si am convietuit cu fosta sotie pana in anul 2000(28 de ani).In anul 2000 am plecat de acasa din cauza ca ... (vezi toată discuția)