avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Eu in certificatul de nastere am un prenume ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Eu in certificatul de nastere am un prenume ...

Buna sarà am o intrebare : Eu in certificatul de nastere am un prenume si in buleti un alt prenume cum pot sa demonstrez ca sunt una si aceeasi persona?
Cel mai recent răspuns: Diana Munteanu , Avocat 21:58, 13 Decembrie 2023

Vasiliva a scris:

Buna sarà am o intrebare : Eu in certificatul de nastere am un prenume si in buleti un alt prenume cum pot sa demonstrez ca sunt una si aceeasi persona?

Bună ziua,
În ambele documente aveți trecut CNP-ul care demonstrează ca sunteți aceeași persoană, însă vă recomand să vă schimbați cartea de identitate pentru ca probabil dintr-o eroare a apărut această greșeală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cnp gresit alinasadoveanu alinasadoveanu Buna ziua, Am intampinat urmatoarea problema: mi s-a eliberat un buletin cu CNP-ul gresit, e gresita cifra de la luna nasterii. Aceasta greseala a fost comisa ... (vezi toată discuția)
Acte gresite elenasarpe elenasarpe buna ziua ! as avea si eu cateva intrebari legate de actele de identitate gresite! 1) - pe certificatul de nastere este trecut un cnp gresit care nu are ... (vezi toată discuția)
Cnp gresit lepadatupusa lepadatupusa CNP-ul contine o litera gresita/ (vezi toată discuția)