avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ce se va intampla cu punctele din decizia de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ce se va intampla cu punctele din decizia de pensionare, atunci ...

Ce se va intampla cu punctele din decizia de pensionare, atunci cand va incepe recalcularea din 2024 ?
Cel mai recent răspuns: eugarizan , utilizator 15:07, 18 Decembrie 2023
Cu respect va raspund ; am depus personal la Casa de pensii cererea de primire a drepturilor care mi se cuveneau in urma unei hotarari judecatoresi cu privire la indicele de corectie pe 3 ani unde am mentionat ca odata cu primirea deciziei sa primesc si Buletinul de calcul .
De ce am solicitat acest lucru ? am dorit sa vad si eu care este suma pe care trebuie sa primesc in urma acestor recalculari care dupa calculul unor experti nu corespunde cu ce am primit . Am facut demers si cu executor judecatoresc , avem aproape 2 luni de zile si nu am primit nici un raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiu total de cotizare realizat 46 ani 7 luni si 22 zile. in ... Bibi29 Bibi29 Stagiu total de cotizare realizat 46 ani 7 luni si 22 zile. In sistemul public din care. Conditii normale 19 ani si 27 zile. Grupa 2-a ( lg 3/ 1977) 10 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, știe cineva cat ar fi pensia ( după noua lege) 13 ... Silvy93 Silvy93 Buna ziua,știe cineva cat ar fi pensia ( după noua lege) 13 ani lucrați și 2 de armata?.O zi bună (vezi toată discuția)
Punctaj recalculare pensie ana-cer ana-cer Un pensionar are urmatoarea situatie: - pensie de invaliditate 01.12.1993 - pensie limita de varsta 01.06.1994 valoare pensie 92.534 lei - are 11 ani 10 ... (vezi toată discuția)