Am fost testat la locul de munca cu alcooltestul si mi sa gasit o alcoolemie de 0.05 si am fost dat afara .
Nu am fost dus la sange si mi sa spus sa continui activitatea la locul de munca .
Sa intamplat pe data de 30 decembrie 2009 si decizia a iesit pe 13 ianuarie 2010.
Am fost obligat sa semnez un proces verbal precum ca am consumat bauturi alcoolice.
Multumesc
in ce conditii a fost facut alcooltestul? nu exista un articol de lege pe baza caruia sa fii dat afara din cauza aceasta. Mai mult decat atat cum te/au convins sa semnezi un proces verbal?
Pe viitor, sa dai mai multe lamuriri.
La ora 9 dimineata am fost chemat in alt atelier impreuna cu alti colegi sa suflam in alcooltest si mia iesit alcoolemia de 0.05.
Am fost obligat sa declar in procesul verbal ca am consumat bauturi alcoolice .
Am declarat ca am consumat bauturi alcoolice cu o seara in urma .
Mentionez ca prin natura muncii mele nu periclitez viata niciunei persoane fiind mecanic auto.
Am cerut proba de sange si mi sa spus ca trebuie sa o platesc eu .
Pe urma am fost trimis la servici inapoi.
Mentionez ca acest lucru sa intamplat pe data de 30 decembrie si am lucrat pana pe 6 ianuarie .Am intrat in concediu medical pana pe 31 ianuarie .
Cum pot sa ma apar ?
Alcool la volan
messartim
Buna ziua.Am si eu o problema.Acum 9 luni am condus baut (100m pana acasa)si am cauzat un accident soldat cu pagube materiale(rezolvate imediat),politia a ... (vezi toată discuția)