avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna, Am cumparat un telefon de la quickmobile. ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna, Am cumparat un telefon de la quickmobile. Returul mi-a ...

Buna,

Am cumparat un telefon de la quickmobile. Returul mi-a fost acceptat, dar banii pentru produs inca nu i-am primit. Cei de la quickmobile mi-au spus ca au transferat banii in contul IBAN pe care l-am oferit. Au trecut 4 zile lucratoare si inca nu mi-am primit banii in cont. Am si confirmarea lor ca IBAN-ul este corect.

Pe langa ANPC, ce as mai putea sa fac pentru a-mi recupera banii?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:50, 15 Decembrie 2023
4 zile lucratoare? termenul legal este de 2 saptamani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Țeapă quickmobile alexandru20146 alexandru20146 Bună ziua, Am făcut nefericita alegere de a cumpăra de la Quickmobile. Mi-am luat un telefon Asus Zoom ZX551ML 128gb și în jumătate de an mi-au ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani achitati pentru marfa care nu a fost livrata nici dupa 2 luni, termenul de livrare fiind 15 zile plita plita Bună ziua! Am o întrebare în legătură cu o comandă online pentru o plită de pe siteul “techstore.ro”. Comanda a fost plasată și achitată ... (vezi toată discuția)
Am cumparat un telefon de la emag de pe site vandut de o firma ... LCD71 LCD71 Am cumparat un telefon de la emag de pe site vandut de o firma din Franta. Produsul era chipurile nou (a venit cu tiplele pe el) insa Samsung Romania mi-a ... (vezi toată discuția)