avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Un contract de fidejusiune intocmit in iunie 2013 cu ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Un contract de fidejusiune intocmit in iunie 2013 cu durata pana ...

Un contract de fidejusiune intocmit in iunie 2013 cu durata pana la indeplinirea obligatiilor garantate mai este valabil daca nu s-a intreprins nici o actiune pana in decembrie 2023 cand mi s-au blocat conturile de catre un executor judecatoresc.
Contractul a fost incheiat pentru un inprumut cu termen de achitare august 2015

Alte discuții în legătură

Prescriptia si perimarea executarii silite vali70 vali70 in anul 2005 am contractat un credit de 20000 lei, pe doi ani, pe firma al carui actionar si admin eram, credit garantat cu un contract de garantie personala ... (vezi toată discuția)
Dosar de executare pensie intretinere copil minor Nata88 Nata88 Dosar de executare durata pensie intretinere copil minor Buna ziua! Imi puteti spune va rog cat poate fi deschis un dosar de executare silita pentru ... (vezi toată discuția)
Fidejusiunea bancara griser griser Bun gasit. Am si eu o intrebare, la fidejusiunea bancara. Am fost angajat intr-o firma, in Chisinau, si directorul a luat un imprumut bancar, la care eu am ... (vezi toată discuția)