avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Mi s-a oprit abuziv 300 de lei de pe card fara acordul ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Mi s-a oprit abuziv 300 de lei de pe card fara acordul meu eu ...

Mi s-a oprit abuziv 300 de lei de pe card fara acordul meu eu neavand nici o legatura cu site-ul be2 astazi m-am inscris ca sa pot lua legatura cu ei, nu pot sa-mi inchipui cum mi-au oprit abuziv cei 300 de lei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:37, 16 Decembrie 2023
Ati citit :Condiţii Contractuale Generale
[ link extern ]

Contractul pentru o prestaţie contra cost, achiziţionată prin pagina Web, se prelungeşte automat pe durata convenită la comandă (de ex. 3, 6 sau 12 luni), dacă clientul nu reziliează în scris contractul cu cel puţin 14 zile calendaristice înainte de expirarea duratei contractuale respective – sau, dacă la achiziţionarea accesului contra cost s-a indicat un alt termen, în cadrul termenului indicat – prin indicarea numelui său complet, a ţării, a cărui serviciu be2 el foloseşte, adresei sale de e-mail înregistrate la be2, precum şi a numelui de utilizator (alternativ: cifrul atribuit). Vezi în această privinţă mai sus, alineatul 1 „Reziliere“ la „Rezilierea raportului contractual contra cost“.

Aletfel spus, daca ati salvat datele cardului , banii se iau automat.
Dar nu puteți opri fara acordul deținătorului cardului și fără să fi prestat serviciu, și să luați abuziv 300 de lei, îmi rezerv dreptul să mă adresez daca nu-mi înapoiați suma respectiva organelor în drept, mai ales că nu mi am dat acordul platii.
Cred ca va adresati gresit .. aici ati intrat pe Forumul Avocatnet , care este dedicat discuţiilor pe teme juridice, fiscale și de afaceri.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Decembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselatorie site dating Crs31 Crs31 Buna, am obs ca in trecut sau confruntat si altii cu problema mea. Si anume: am facut un cont pe un site de datingm/matrimonial. Pt a beneficia de conversatii ... (vezi toată discuția)
Buna, în aceasta situație cui trebuie sa ma adresez? mulțumesc. Pop Claudiu Pop Claudiu www.academicsingles.ro Plată nereușită cu următoarea adresă IP: 82.137.14.82 be2 S.à.r.l. / www.academicsingles.ro Numărul cazului: ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract IONICA VADUVA IONICA VADUVA Am o mare dilema , doresc sa reziliez un contract cu o companie de telefonie mobila si dansii spun ca nu se poate deoarece: in decembrie 2009 am achizitionat ... (vezi toată discuția)