avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1525 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contract de prestare servicii fără pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contract de prestare servicii fără pfa

Buna ziua! Am incheiat un contract de prestare servicii, insa eu nu detin un PFA, este posibil sa platesc taxele la ANAF fara sa deschid unul? Contractul este pana la data de 31 ianuarie 2024( cu posibilitate de prelungire). Daca da, cand se platesc taxele? La sfarsit de an fiscal? Multumesc
Ultima modificare: Luni, 18 Decembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 08:53, 18 Decembrie 2023
Detalii
Conventie civila incheiata cu o persoana fizica sau PFA: care sunt obligatiile societatii?
[ link extern ]
Nu. Mai întâi trebuie sa va înființați pfa la registrul comerțului ca să puteți emite factura către beneficiar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa popalucian popalucian Bună ziua. În anul 2023 am fost angajat part-time 2h ca și livrator food. Am fost înștiințat de către firma ca de la 01.01.2023 ca să putem continua ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social pfa in alt judet art1580 art1580 Va scriu cu rugamintea de a ma ajuta sa imi schimb sediul social al pfa. Mentionez ca am adresa de domiciliu in Galati. In ianuarie 2015 mi-am inceout ... (vezi toată discuția)
Pasi pentru infiintarea unui pfa Kosmo Kosmo Buna ziua, Tocmai ieri am primit CUI-ul in cazul unui PFA si stampilele. As vrea mai intai sa prezint cum am infiintat PFA-ul si cat timp mi-a luat ( pentru ... (vezi toată discuția)