avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. As avea o intrebare. Am un spatiu inchiriat ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. As avea o intrebare. Am un spatiu inchiriat pe firma..dar ...

Buna ziua. As avea o intrebare.

Am un spatiu inchiriat pe firma..dar in CF spatiu e trecut ca si Spatiu Comercial.
De ce acte am nevoie pentru a schimba in spatiu alimentar? ( Restaurant / Fastfood )
Cel mai recent răspuns: Nivea , utilizator 21:34, 20 Decembrie 2023
Pentru a face un spațiu care implica produse alimentare va trebuie la acte de plângeți. În primul rând întrebați asociația de proprietari din blocul respectiv si vecinii de deasupra daca sunt de acord si daca semnează în cazu în care va apucați,
Eu zic sa va lăsați păgubaș daca spațiul este în cadrul unei asociații de proprietari întrucât se pot răzgândi oamenii si după ce faceți restaurant sau spațiu alimentar daca nu le convine si ii deranjează.
Adică investiți bani degeaba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord vecini OPLA OPLA Buna ziua, întrebările mele sunt: 1. dacă la un spațiu comercial din destinație ( din vremea răposatului, unde a fost un complex alimentar- ... (vezi toată discuția)
Magazin incinta unitate de invatamant superior stroeradu stroeradu Buna ziua. As dori sa deschid un magazin ce comercializeaza produse alimentare de tip fast food, in incinta unei unitati de invatamant superior ... (vezi toată discuția)
Semnaturile de care am nevoie - spatiu comercial oana30oana oana30oana intr un bloc de 16 apartamente ,la parter am un bar .din aceste 16 ap.,am semnaturile a 14 locatari,2 nu vor sa semneze,iar in stanga si in dreapta am spatii ... (vezi toată discuția)