avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie copil

Sotul a luat indemnizatia pentru copil, întorcându-se la munca dupa 6 luni! Intrebarea mai este daca vom lua indemnizatia și in ianuarie? Copilul implineste 2 ani pe 10 ianuarie!
Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 20 Decembrie 2023
Adina0286, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:07, 20 Decembrie 2023
Se va primi indemnizatie pana pe data de 10.01.2024, inclusiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de crestere a copilului marian_alin_07 marian_alin_07 Buna seara ! Sotia termina ccc pe 6 febroarie urmand ca pana pe 6 martie sa intru eu in ccc cand implineste copilul 2 ani ,daca sotia semneaza contract de ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pana la 2 ani pentru tata danielaelenat danielaelenat Buna ziua!As dori si eu un raspuns daca se poate si anume : pe 26 ianuarie gemenii mei implinesc 2 anisori.Avand in vedere faptul ca tatal a intrat in concediu ... (vezi toată discuția)
Buna-ziua! urmeaza sa nasc in ianuarie, acum sunt in crestere ... Vln. Mada Vln. Mada Buna-ziua! Urmeaza sa nasc in Ianuarie, acum sunt in crestere copil (care va avea 1 an si 5 luni pe atunci). Primesc indemnizatie deoarece eram studenta in ... (vezi toată discuția)