avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Ideea e ca sambata am fost la munca, iar ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Ideea e ca sambata am fost la munca, iar duminica ...

Bună ziua. Ideea e ca sambata am fost la munca, iar duminica și luni am rămas pe medical pentru gripa. Însă când am dus medicalul la locul de munca mi s-a spus ca pentru ziua de duminica o sa am ore pe minus.deoarece medicalul în weekend este doar cat sa nu configurez nemotivat. Deci e normal sa rămân cu ore pe minus chiar dacă am medical pe acea zi?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:22, 21 Decembrie 2023
Nu aveti cum sa aveti ore pe minus .. orele lucratoare = ore lucrate + concediu medical .., adica, in pontaj veti figura cu x ore lucrate si y ore in concediu medical.

Orele din concediu medical nu se recupereaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! cum se calculează zilele de concediu medical la program ... Georgiana Toflea Georgiana Toflea Buna ziua! Cum se calculează zilele de concediu medical la program de lucru inegal , in ture de 12/24? Mai precis , sâmbăta , duminica și zilele de ... (vezi toată discuția)
Cum se ponteaza concediul medical pentru personalul care lucreaza in ture de 8 ore dorinelbraha dorinelbraha buna ziua cum se ponteaza concediul medical pentru personalul care lucreaza in ture de 8 ore? se trece in foaia de prezenta sambata si duminica? exista un ... (vezi toată discuția)
Zilele de weekend sunt platite sau nu? necro30lc necro30lc buna ziua..as dori sa va cer sfatul intr-o anumita problema.lucrez in cadrul unei politii locale dintr-un oras din Romania..si conform planificarii mi s-a ... (vezi toată discuția)