avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Reintroducere cerere insolventa Buna ziua. Am cerut ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Reintroducere cerere insolventa Buna ziua. Am cerut insolventa ...

Reintroducere cerere insolventa

Buna ziua.
Am cerut insolventa unui debitor si am primit termen in martie 2024.
Debitorul este dispus sa facem un plan de esalonare datorii cu oferirea unor garantii, cu conditia sa imi retrag cererea de la instanta.
In cazul in care nu plateste conform esalonarii, pot introduce la plata garantiile, dar mai pot reveni la instanta cu cererea de intrare in insolventa la acelasi termen din martie?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:36, 22 Decembrie 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu muscati momeala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Esalonare si amnistie flaviusl flaviusl Va scriu pentru a găsi cea mai buna cale de a finaliza esalonarea in curs pentru a beneficia de reducerea de 25%, si anularea accesoriilor, in termenul ... (vezi toată discuția)
Esalonare in proces insolventa. urgent. Imparatul Imparatul Fiscul mi-a bagat firma in procedura de insolventa, pentru o datorie de 65.000 ron. Am facut intermen de 10 zile contestatie, si am primit o intampinare facuta ... (vezi toată discuția)
Insolventa si datoriile curente alexmartinescu alexmartinescu buna seara .cum poate actiona un salariat in cazul in care societatea nu plateste la zi salariile dupa intrarea in insolventa. datoriile din planul de ... (vezi toată discuția)