Se zvoneste ca pentru depuneraea bilantului se va cere anul acesta, in afara semnaturii expertului contabil si semnatura unui consilier fiscal?????? este corect?
Daca expertul contabil detine si calitatea de consilier fiscal poate semna si in aceasta calitate? sau trebuie sa fie o persoana diferita?
in anul 2012 veti depune declaratie ca nu ati avut activitate
daca ati suspendat in 2009, pentru 2009 depuneti bilant in 2010, apoi tot bilant in 2011 pentru 2010(pentru ca sint sume reportate ) si in 2012 declaratie ca nu ati avut activitate in 2011 ; iar in 2012 - inceteaza suspendarea
Asta e regula "jocului " - nu convine nimanui dar are un sens totusi .
-------
:offtopic: si cum spunea si colegul @malamut mai sus : scrierea mesajelor cu caractere mari inseamna ca "tipati " si contravine regulamentului
sunt plecat din tara, nu are cine face acest serviciu pentru adm fin ,
nu sunt dispus sa cheltui un ban pentru ca legea este prost facuta , din moment ce nu am activitate logic este ca nu am nici venituri. Pt depunere de hartii ar trebui sa platesc pe cineva sa faca asta, ori nu am aceasta intentie, aasa cum am spus nu am venituri din aceasta firma, nu pot cheltui ce nu am. Va rog explicati asta.....multumesc