george-neagu 
	    	Moderator

george-neagu 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 rapanici	                   

Buna ziua,
Sunt Pfa, cu activitate de taximetrie,neplatitor de tva.
Va rog sa-mi spuneti daca pot sa dau unei persoane  fizice factura si chitanta( fara bon ... (vezi toată discuția)
	                    rapanici	                   

Buna ziua,
Sunt Pfa, cu activitate de taximetrie,neplatitor de tva.
Va rog sa-mi spuneti daca pot sa dau unei persoane  fizice factura si chitanta( fara bon ... (vezi toată discuția)

denisa123	                   

Buna ziua! Problema mea este urmatoarea: am primit o suma de bani in urma cumpararii unor piese de mobilier dar datorita faptului ca nu aveam factura de la ... (vezi toată discuția)
	                    denisa123	                   

Buna ziua! Problema mea este urmatoarea: am primit o suma de bani in urma cumpararii unor piese de mobilier dar datorita faptului ca nu aveam factura de la ... (vezi toată discuția)

martin_dinca	                   

Am un cabinet medical- SRL si as dori sa stiu cum inregistrez in contabilitate zetul, tinand cont ca am numai persoane fizice ca pacienti si ei nu-mi solicita ... (vezi toată discuția)
	                    martin_dinca	                   

Am un cabinet medical- SRL si as dori sa stiu cum inregistrez in contabilitate zetul, tinand cont ca am numai persoane fizice ca pacienti si ei nu-mi solicita ... (vezi toată discuția)