avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1567 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Firmele de taximetrie în e-factura
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Firmele de taximetrie în e-factura

Bună ziua, doresc sa știu dacă pentru firmele de taximetrie, majoritatea cu o singura mașină, SRL, PFA, sau IF, trebuie sa raporteze prin E-factura sau nu, ținând cont de faptul marea majoritate încasări /plăti se fac prin bon fiscal, pe de alta parte facturile sunt foarte puține la dacă nu se transmite tot, cum se vede o situație clară???
Ultima modificare: Luni, 25 Decembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:42, 25 Decembrie 2023
Toți, indiferent de obiectul de activitate, indiferent ca au doua facturi sau douăzeci pe an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Emitere factura da catre pfa neplatitor de tva rapanici rapanici Buna ziua, Sunt Pfa, cu activitate de taximetrie,neplatitor de tva. Va rog sa-mi spuneti daca pot sa dau unei persoane fizice factura si chitanta( fara bon ... (vezi toată discuția)
Chitanta denisa123 denisa123 Buna ziua! Problema mea este urmatoarea: am primit o suma de bani in urma cumpararii unor piese de mobilier dar datorita faptului ca nu aveam factura de la ... (vezi toată discuția)
Inregistarea in contabilitate a zetului martin_dinca martin_dinca Am un cabinet medical- SRL si as dori sa stiu cum inregistrez in contabilitate zetul, tinand cont ca am numai persoane fizice ca pacienti si ei nu-mi solicita ... (vezi toată discuția)