avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA cu mai multe coduri CAEN
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA cu mai multe coduri CAEN

Bună ziua!

Sunt PFA cu codul CAEN 7430 (interpreți), dar am și alte 2 coduri CAEN adăugate ulterior - 8552 (limbi străine) și 8559 (alte forme de învățământ).

În 2023 am funcționat și am facturat NUMAI cu codul CAEN 8559. Pentru că sunt și angajată cu normă întreagă întreg anul 2023, mi-ar fi cel mai rentabil să fiu la normă de venit (chiar în 2023).

Întrebarea este dacă este posibil acest lucru, având în vedere că celelalte două coduri CAEN (7430 și 8552) NU sunt incluse în lista de “normă de venit”.

Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Infiintare agentie de modeling DanielaBlaj DanielaBlaj Buna ziua. Pentru a infiinta o agentie de modeling ce coduri CAEN trebuie activate si care sunt conditiile care trebuiesc indeplinite? (vezi toată discuția)
Cod caen pentru pfa traducator si profesor cursuri limbi straine Dana- Dana- Buna ziua, In cazul in care un profesor care efectueaza cursuri in privat/ meditatii si traduceri, poate sa isi deschida un singur PFA pentru ambele domenii ... (vezi toată discuția)
Autorizatii srl cu obiect principal de activitate 8559 alte forme de invatamant. bendis2 bendis2 SRL cu obiect principal de activitate 8559 Alte forme de invatamant n.c.a. - cursuri de lb straine si obiect secundar 7430 Activitati de traducere scrisa ... (vezi toată discuția)