avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Mi s-a respins cererea pt efectuarea unei noi ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Mi s-a respins cererea pt efectuarea unei noi expertize medico ...

Mi s-a respins cererea pt efectuarea unei noi expertize medico legale intr-un dosar penal desi era atent motivata Ce se poate face in cazul asta? Multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 09:34, 31 Decembrie 2023
Poate fi o motivare pentru solicitare apel la hotărârea primei instante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu art.297 c.pr.civila in situatia in care exista mai multe capete de cerere eugen82 eugen82 Intrebare : cum se aplica art.297 alin.1 C.pr.civ. de catre instanta de apel atunci cind cererea a avut mai multe capete dintre care : 1. a fost admis si ... (vezi toată discuția)
Pe 3 dintre foile de observație din dosarul unui pacient decedat ... Velkan Velkan Pe 3 dintre foile de observație din dosarul unui pacient decedat în spital apare aceeași dată dar cu diagnostic și tratament medicamentos diferit scris cu ... (vezi toată discuția)
Expertiza medico-legala jacqueline_k jacqueline_k Va rog sa ma ajutati intr-o problema. La cat timp dupa producerea unui accident rutier se poate cere o expertiza medico-legala? Un biciclist a fost acrosat de ... (vezi toată discuția)