avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Domnule avocat, Va rog foarte mult sa-mi ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Domnule avocat, Va rog foarte mult sa-mi spuneti daca ...

Buna ziua,
Domnule avocat,
Va rog foarte mult sa-mi spuneti daca dumneavoastra ma puteti ajuta, in vederea obtinerii adeverintei pentru dobandirea GRUPEI de munca.
Eu am lucrat la UZINA 2 Brasov, sectia speciala (armament) in perioada 1979 - 1986 si dupa cateva solicitari directe adresate conducerii actuale a acestei institutii, nu am reusit sa obtin Adeverinta de GRUPA de munca, dar nici nu mi-au spus unde as putea sa ma adresez, pentru a o putea obtine.
Un prieten, m-a indrumat la dumneavoastra.
Daca, ma puteti ajuta, sa stiu cui sa ma adresez, sau daca prin intermediul dumneavoastra as putea obtine aceasta adeverinta de grupa, precum si sporurile in conditii grele de munca, noapte, etc, va rog sa-mi raspundeti in scris.

Totodata va rog sa-mi stipulati si costurile pentru acest serviciu.
Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 4 Ianuarie 2024
COSTICA DALBAN, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:36, 5 Ianuarie 2024
Adresati-va, in scris, acestei societati
[ link extern ] /
Buna ziua,
Domnule avocat,

Dupa cum am mentionat in primul mesaj, eu am lucrat la UZINA 2 Brasov, sectia 214 speciala (armament), cu materiale din fonta, in perioada 1979 - 1986 si m-am adresat in scris conducerii actuale a acestei institutii (SC CARFIL BRASOV), insa nu mi-au eliberat Adeverinta de GRUPA de munca, dar nici nu mi-au spus motivul, sau unde as putea sa ma adresez.
Considerand ca este "rea intentie din partea lor prin acest refuz", m-am adresat dumneavoastra daca ma puteti ajuta, sa obtin aceasta adeverinta de grupa, precum si sporurile in conditii grele de munca, noapte, etc, va rog sa-mi raspundeti in scris.

Totodata va rog sa-mi stipulati si costurile pentru acest serviciu.
Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 5 Ianuarie 2024
COSTICA DALBAN, utilizator
Niciodata nu vei primi, in FORUM, un astfel de raspuns.

Daca doriţi consultanță, vă rugăm să apelaţi la un specialist în domeniul respectiv, care are dreptul de a practica în acel domeniu, în jurisdicţia unde a apărut problema dumneavoastră.

Astfel:
Puteti alege dvs un avocat din lista consultantilor inscrisi pe Forum
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

sau

alegeti din tabloul avocatilor din Romania aflat pe site-ul Uniunii Naționale a Barourilor din România
[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 5 Ianuarie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta si pensionare BoeruLivia BoeruLivia Sunt nascuta in 12.02.1955, actual tehnician chimist Lucrez si am lucrat in laboratoare de analize fizico-chimice in permanenta fiind expusa noxelor. Perioada ... (vezi toată discuția)
Pensionare... Alexandru_G Alexandru_G Buna ziua, Mama mea se numeste Dumitrascu Puia si a lucrat la Combinatul de Ingrasaminte Chimice din Turnu Magurele, Teleorman la Sectia Acid Sulfuric din ... (vezi toată discuția)
Incadrarea muncii in grupele de munca i-a, a ii-a respectiv speciala si deosebita conul conul Buna ziua, Va rog sa imi dati un raspuns la intrebarea de la sfarsitul prezentarii situatiei in care ma aflu: Am absolvit Institutul de Petrol si Gaze ... (vezi toată discuția)