avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ce se întâmplă dacă am o declarație de mână ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ce se întâmplă dacă am o declarație de mână pentru un ...

Ce se întâmplă dacă am o declarație de mână pentru un împrumut cu dobânda pe un termen și nu sa respectat termenul?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:38, 4 Ianuarie 2024
Daca nu faceți nimic, nu se intampla nimic.
Dati-l în judecata și aveti o sansa sa recuperati.
Având o hârtie de mana/,chitanță de mana cum se spune popular va trebui sa acționați persoana împrumutată în judecata pt recuperarea datoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract de imprumut daniela1999 daniela1999 Buna ziua, am o problema referitoare la un contrat de imprumut incheiat in anul 2008, pentru o suma de 200 milionane vechi. Inaintea incheierii acestui ... (vezi toată discuția)
Imprumut cu chitanta de mana vlad ionescu vlad ionescu Am imprumutat suma de 10.000 euro in 06.2008 cu chitanta de mana, scrisa si semnata de catre imprumutat in prezenta unui martor care deasemenea a semnat ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie bog_m bog_m buna ziua.am da bani la cineva si nu prea mai are de gand sa mii dea,cu toate ca am act de mana facut cu el,problema e ca,i-am mai dat niste msg de ... (vezi toată discuția)