avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Insolvabilitate fiscală declanșată de către ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Insolvabilitate fiscală declanșată de către organul fiscal taxe și impozitele locale

Bună ziua am și eu o întrebare, eu locuiesc în mediul rural cu domiciliul fiscal la comună, as dori să-mi spuneți Procedura stării de insolvabilitate fiscală declanșată de către organul fiscal taxe și impozitele locale se aproba prin Hotărârea consiliului local?
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:16, 6 Ianuarie 2024
Nu mai postati aceeasi problema de mai multe ori .. se incalca Regulamentul de postare In Forum. Cititi raspunsurile deja primite.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Ianuarie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua eu am primit acasă un proces verbal de declarare ... Manguroberto@gmail.com Manguroberto@gmail.com Bună ziua eu am primit acasă un proces verbal de declarare a stării de insolvabilitate, as vrea sa știu aceasta procedura prin care am fost declarat ... (vezi toată discuția)
Scadere debite (amenzi) ale persoanelor insolvabile Andreea-Elena26 Andreea-Elena26 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati intr-o problema cu care ma confrunt la serviciu, serviciul impozite si taxe. Instalarea starii de insolvabilitate pentru ... (vezi toată discuția)
Scaderea amenzilor de la bugetul local janina drula janina drula care este procedura prin care pot sa ma scad cu amenzile de la bugetul local, mai concret amenzi luate de catre diversi cetateni (circulatie, si ordine ... (vezi toată discuția)