avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua am fost înșelat de o sumă de bani pe ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua am fost înșelat de o sumă de bani pe care am.trimis ...

Bună ziua am fost înșelat de o sumă de bani pe care am.trimis în diferite țări și.adrese mai pot recupera ceva ?
Am aici toate detaliile, adrese, imagini, conversații etc vă rog să mi răspundeți
Mulțumesc tare mult.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:32, 7 Ianuarie 2024
Puteți sesiza politia, depuneți dovezile despre care vorbiți și așteptați.Nu rezulta cui ați trimis ,erau persoane cunoscute dvs care pot fi identificate, erau necunoscuti care v au agățat cu metoda, ,,testamentul",,,investiții profitabile "etcetc.
Ultima modificare: Duminică, 7 Ianuarie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost inselat mai pot face ceva ? Anonymous94 Anonymous94 Salut ,acum 5 zile am trimis prin posta romana un iphone 4 si trebuia sa primesc un samsung galaxy s3 dar nu am primit nimic ..mai pe scurt eu am trimis ... (vezi toată discuția)
Inselat pe internet de o persoana care se da drept fata doryn79 doryn79 de doi ani si jumatate am crezut ca vorbesc cu o fata pe internet,ca avem o relatie,de curand am aflat ca mai mult fratele ei vorbeste cu mine folosindu-se de ... (vezi toată discuția)
Inselaciune sait anunturi italia flancfuster flancfuster Buna ziua, Acum trei saptamani am gasit pe un sait de anunturi din Italia un echipmanet electronic dorit de mine. Dupa mai multe conversatii despre echipament ... (vezi toată discuția)