avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe ce formular este pt recuperarea de accize la ...
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

ce formular este pt recuperarea de accize la combustibil????

Buna.din 2010 pentru recuperare tva extern trebiue san e adrez=sam prin formularul 318 autoritatilor Ro si ele la randul lor cer recuperarea de afara.Buuuuun.
Nu se specifica sau inca nu am descoperit care este formularul utilizat pentru recuperarea accizelor la combustibil(motorina) achizitionat in UE( ex Slovenia) ?il achizitionez pentru camioane transport marfa?
Stie cineva ? Se pot recupera accizele de combustibil si de teritoriul Ro?
Prin ce formular
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ana Muntianu , Consultant fiscal 22:17, 3 Februarie 2010
[ link extern ]

Formularul 321

OMFP 420/2007

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista formular de recuperare a accizei pe combustibil? petrans petrans Buna.din 2010 pentru recuperare tva extern trebiue san e adrez=sam prin formularul 318 autoritatilor Ro si ele la randul lor cer recuperarea de ... (vezi toată discuția)
Ce taxe se pot recupera din romania petrans petrans am o firma de transport international.Intrebarea mea este ce taxe se mai pot recupera din romania? de ex. pot recupera acciza pe combustibil?ex. din slovenia ... (vezi toată discuția)
Completare formular nou 300 petrans petrans sunt la o firma de transport international de marfa si inca nu am gasit solutia de a completa formularul nou 300,decont de TVA din punctul de vedere ... (vezi toată discuția)