avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1457 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Daca imi iese peste 0.8 alcool,dar pana in 1 la mie,as ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Daca imi iese peste 0.8 alcool,dar pana in 1 la mie,as putea ...

Daca imi iese peste 0.8 alcool,dar pana in 1 la mie,as putea face o intelegere cu procurorul si sa dispuna NUP? Are puterea asta? Ca as avea ceva mult mai greu decat mine de oferit....

Alte discuții în legătură

Am condus fiind sub influenta alcoolului. dosar penal sau nu? bobysb bobysb Buna ziua,ma adresez si eu acestui forum ptr ca nu sunt la curent cu faptele de acest gen. Am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu pagube materiale ... (vezi toată discuția)
Rezultat alcoolemie : 0,81mg/l alcool pur in sange VOINICU VOINICU buna ziua, am fost depistat in trafic avand o alcoolemie de 0,49 in aerul expirat, am fost condus la spital ptr recoltarea probelor de sange, rezultatele fiind ... (vezi toată discuția)
Ce urmeaza dupa recalcularea alcoolemiei? ady_sabin ady_sabin buna ziua as avea o intrebare : dupa o recalculare a alcoolemiei la iml rezultatele sunt sub 0.8 si inainte erau peste 0.8 care este procedura care urmeaza ... (vezi toată discuția)